CALENDAR - Admitere doctorat - Septembrie 2024 

ÎNSCRIERI : 2– 12 SEPTEMBRIE 2024

COLOCVIU ADMITERE : 16 SEPTEMBRIE 2024

DATA LIMITĂ DE AFIŞARE A REZULTATELOR : 21 SEPTEMBRIE 2024

 

Înscrierile se fac la Secretariatul Școlii Doctorale în Chimie, din Bdul. Regina Elisabeta nr. 4-12, sector 3, București, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 9.00-14.00 sau ONLINE, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Taxa de înscriere la concursul de admitere la doctorat este de 300 de lei.

Modalităţi de plată:

- în numerar la Secretariatul Facultăţii de Chimie, în momentul înscrierii la admitere;

- în contul  Facultății de Chimie: RO54 RNCB0076010452620306, deschis la BCR SECTOR 5, București (se va prezenta dovada achitării taxei).

- online, la adresa: http://www.po.unibuc.ro/ (se va  prezenta dovada de confirmare a transferului online)

 

Pentru înscriere, candidații vor depune/trimite pe e-mail documentele, în conformitate cu Art. 14 al Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere la studiile universitare de doctorat al UB (AICI)

În cazul în care dosarul se transmite online, acesta va conține și declarația pe propria răspundere privind exactitatea/corectitudinea documentelor din dosarul online (SDCH_declaratie_candidat UE_si_SEE_RO     Statement candidate UE_si_SEE_ENG ).

Candidaţii, români de pretutindeni, cât și candidații cetăţeni străini non-UE, se vor adresa Departamentului Relaţii Internaţionale al Universităţii din Bucureşti / Biroul Cooperare Internațională și Studenți Străini, în vederea înscrierii la concursul de admitere la studiile universitare de doctorat, conform Art. 15 al Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere la studiile universitare de doctorat al UB (https://unibuc.ro/international/studenti-internationali/?lang=en).

REGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI DE ADMITERE LA STUDIILE UNIVERSITARE DE DOCTORAT ÎN DOMENIUL CHIMIE, 2024-2025 - AICI

PROPUNERE TEMĂ DOCTORAT (MODEL)   AICI     

TIPURI DE CERTIFICATE DE COMPETENŢĂ LINGVISTICĂ pentru admiterea la studiile universitare de doctorat 2024  AICI