On ShipBOARD 2022 – oportunităţi de stagii individuale de practică pentru studenţii şi absolvenţii 2022 ai Facultăţii de Chimie
 
 

Cea de a X-a ediţie a proiectului On ShipBOARD oferă studenţilor şi absolvenţilor 2022 ai Facultăţii de Chimie oportunitatea de a participa la stagii profesionale de tip “stagiu individual de practică”. Potențiali angajatori, importante instituții de stat sau private, vin cu o largă ofertă pentru ca studenţii din toate ciclurile de studii – licenţă, master, doctorat – precum şi proaspeţii absolvenți de studii universitare să beneficieze de o experiență de muncă de durată limitată, menită a le facilita integrarea în viața profesională, prin dezvoltarea de competențe și abilități specifice, absolut necesare succesului.

OnShipBOARD este un proiect al Facultaţii de Chimie şi Asociaţiei Studenţilor Chimişti a Universităţii din Bucureşti (ASC-UB). Pentru a participa în acest proiect, studenţii interesaţi vor trimite formularul de înscriere completat la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Termenul limită este 31 iulie 2022. Se poate aplica pentru mai multe stagii. 
 
1. Oferte de stagii - AICI
2. Formular de  înscriere - se poate completa  in format pdf AICI sau la: 

Postarea link-urilor catre documente sau formulare editabile online nu este permisă în cadrul website-ului www.chimie.unibuc.ro datorită riscurilor de expunere a datelor personale (GDPR)