.

Am dat startul la înscrierea în cadrul proiectului On ShipBoard 2021, ediţia a IX-a. Pentru a participa în acest proiect, studenţii interesaţi vor trimite formularul de înscriere completat la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Termenul limită este 30 iunie 2021, iar pentru stagiile care încep pe 28 iunie, termenul limită este 25 iunie 2021, urmând ca în intervalul 26 iunie - 11 iulie 2021 să aibă loc realizarea selecţiei. 

Menţionăm că în decursul zilelor următoare este posibil să apară noi oferte de stagii, urmând ca programul să fie actualizat în consecinţă. Proiectul promovează stagiul profesional de tip “stagiu individual de practică”. Se adresează tuturor studenţilor Facultăţii de Chimie, Universitatea din Bucureşti. Se poate aplica pentru mai multe stagii!  

 
 
 
1. Oferte de stagii - aici 
2. Formular de  înscriere - se poate completa  in format pdf sau 

Postarea link-urilor catre documente sau formulare editabile online nu este permisă în cadrul website-ului www.chimie.unibuc.ro datorită riscurilor de expunere a datelor personale (GDPR)