EXAMEN LICENȚĂ – SESIUNEA FEBRUARIE 2022

ANUNȚ PREDARE LUCRĂRI LICENȚĂ

Absolvenții înscriși la examenul de licență  vor preda lucrarea de licență tipărită, secretarului comisiei, miercuri – 2 februarie 2022, 10:00 - 14:00 și vor trimite lucrarea de licență, în format electronic (pdf), pe adresa de email a secretarului de comisie până miercuri, 2 februarie 2022, ora 16:00; lucrarea va fi însoțită de declarația de originalitate și de cererea pentru susținerea lucrării de licență și aprecierea coordonatorului (pdf).

 

           Secretari comisii licență – adrese email

Chimie – Lect. dr. Cătălin MAXIM – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Biochimie tehnologică – Asist. dr. Ioana Nicolau – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Chimie medicală – Ș.l. dr. Petruța Oancea – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Chimie farmaceutică – Ș.l. dr. Teodora Staicu  - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.