UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI

FACULTATEA DE CHIMIE

 

EXAMEN LICENȚĂ – SESIUNEA FEBRUARIE 2021

ANUNȚ PREDARE LUCRĂRI LICENȚĂ

 

  • Absolvenții înscriși la examenul de licență care au optat pentru susținerea Probei 2 – prezentarea și susținerea lucrării de licență – online, vor preda lucrarea de licență tipărită, secretarului comisiei, miercuri – 10 februarie 2021, 10:00 - 14:00. Lucrarea va fi însoțită de declarația de originalitate și de cererea pentru susținerea lucrării de licență și aprecierea coordonatorului.

Candidații care au ales varianta online vor susține proba 2 pe platforma Google Meet, sesiunea va fi înregistrată, cf. OMEC nr. 4020/07.04.2020, iar înregistrarea va fi arhivată în format electronic la nivelul facultății de către fiecare secretar de comisie.

 

  • Absolvenții înscriși la examenul de licență care au optat pentru susținerea Probei 2 – prezentarea și susținerea lucrării de licență – față în față, vor preda lucrarea de licență tipărită, secretarului comisiei, miercuri – 10 februarie 2021, 10:00 - 14:00.

Indiferent de forma de susținere a probei 2, candidații vor trimite lucrarea de licență, în format electronic (pdf), pe adresa de email a secretarului de comisie până miercuri, 10 februarie 2021, ora 16:00; lucrarea va fi însoțită de declarația de originalitate și de cererea pentru susținerea lucrării de licență și aprecierea coordonatorului (pdf).

 

Comisia de examinare se va întruni în plen pentru ambele variante de susținere.

            Secretari comisii licență – adrese email

Chimie – Lect. dr. Mihaela Buleandră – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Biochimie tehnologică – Asist. dr. Ioana Nicolau – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Chimie medicală – Ș.l. dr. Petruța Oancea – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Chimie farmaceutică – Ș.l. dr. Lavinia Ruță - lAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.