UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI

FACULTATEA DE CHIMIE

EXAMEN LICENȚĂ – SESIUNEA SEPTEMBRIE  2020

ANUNȚ  SUSȚINERE PROBA 2

 

Susținerea PROBEI 2 – PREZENTAREA ȘI SUSȚINEREA LUCRĂRII DE LICENȚĂ  - JOI, 17 septembrie 2020,  ora 9:00

 

  • Absolvenții înscriși la examenul de licență care au optat pentru susținerea Probei 2 – prezentarea și susținerea lucrării de licență – față în față, vor preda lucrarea de licență tipărită, secretarului comisiei, JOI, 17 septembrie 2020.
  • Absolvenții care au ales varianta online pentru susținerea lucrării de licență, vor preda lucrarea în format tipărit secretarului de comisie până miercuri 16 septembrie 2020, ora 14:00.

Prezentarea lucrării de licență se va susține pe platforma Google Meet, sesiunea va fi înregistrată, cf. OMEC nr. 4020/07.04.2020, iar înregistrarea va fi arhivată în format electronic la nivelul facultății de către fiecare secretar de comisie. Link-ul  și ora sesiunii de susținere online va fi transmis de către secretarul comisiei. 

 

Indiferent de forma de susținere a probei 2, candidații vor trimite lucrarea de licență, în format electronic (pdf), pe adresa de email a secretarului de comisie până MIERCURI, 16 iulie, ora 18:00.

 

Lucrarea de LICENȚĂ (pdf) va fi însoțită de:

- declarația de originalitate (pdf);

- cererea pentru susținerea lucrării de licență incluzând și aprecierea coordonatorului (pdf);

- documentele justificative pentru obținerea bonificației de 0,5 puncte (pdf), dacă este cazul;

-  prezentarea lucrării de licență în format POWER POINT.

Comisia de examinare se va întruni în plen pentru ambele variante de susținere.

 

            Secretari comisii licență – adrese email

Chimie – Asist. dr. Anca Păun – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Biochimie tehnologică – Asist. dr. Ioana Nicolau –Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Chimie medicală – Ș.l. dr. Petruța Oancea – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Chimie farmaceutică – Ș.l. dr. Lavinia Ruță - lAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.