Informații privind predarea lucrărilor de licență 

 

  • Absolvenții înscriși la examenul de licență care au optat pentru susținerea Probei 2 – prezentarea și susținerea lucrării de licență – online, vor preda lucrarea de licență tipărită, secretarului comisiei, luni - 27 iulie, după finalizarea Probei 1. Lucrarea va fi însoțită de declarația de originalitate și de cererea pentru susținerea lucrării de licență și aprecierea coordonatorului.

Candidații care au ales varianta online vor susține proba 2 pe platforma Google Meet, sesiunea va fi înregistrată, cf. OMEC nr. 4020/07.04.2020, iar înregistrarea va fi arhivată în format electronic la nivelul facultății de către fiecare secretar de comisie.

 

  • Absolvenții înscriși la examenul de licență care au optat pentru susținerea Probei 2 – prezentarea și susținerea lucrării de licență – față în față, vor preda lucrarea de licență tipărită, secretarului comisiei, miercuri – 29 iulie.

Indiferent de forma de susținere a probei 2, candidații vor trimite lucrarea de licență, în format electronic (pdf), pe adresa de email a secretarului de comisie până marți, 28 iulie, ora 18:00; lucrarea va fi însoțită de declarația de originalitate și de cererea pentru susținerea lucrării de licență și aprecierea coordonatorului (pdf).

 

Comisia de examinare se va întruni în plen pentru ambele variante de susținere.

 

            Secretari comisii licență – adrese email

Chimie – Asist. dr. Anca Păun – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Biochimie tehnologică – Asist. dr. Ioana Nicolau –Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Chimie medicală – Ș.l. dr. Petruța Oancea – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Chimie farmaceutică – Ș.l. dr. Lavinia Ruță - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.