Studenții-doctoranzi aflați în stagiu, anul I, II, III, pot să depună la secretariatul facultății cererile de acordare a bursei sociale și dosarul conform Metodologiei de acordare a burselor pentru  pentru licență și master, urmând ca la nivelul Rectoratului Universității din București să se decidă aprobarea/neaprobarea acordării burselor .

 

CERERILE PENTRU OBȚINEREA BURSEI SOCIALE ÎMPREUNĂ CU DECLARAȚIA PENTRU BURSĂ SOCIALĂ ȘI  DOCUMENTELE JUSTIFICATIVE SE POT DEPUNE ÎN FORMAT FIZIC LA SECRETARIATUL FACULTĂȚII DE CHIMIE SAU ÎN FORMAT ELECTRONIC PRIN TRANSMITEREA TUTUROR DOCUMENTELOR  SEMNATE SI SCANATE PE ADRESA DE E-MAIL A SECRETARIATULUI, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., subiectul mesajului fiind Bursa sociala_2020_doctorand_numele si prenumele studentului până pe data de 30 octombrie 2020, inclusiv. 

 

METODOLOGIA DE ACORDARE A BURSELOR ȘI ALTOR FORME DE SPRIJIN PENTRU STUDENȚII UNIVERSITĂȚII DIN BUCUREȘTI, LICENȚĂ ȘI MASTER 

Informatii privind acordarea burselor in Universitatea din București găsiți la adresa: 

https://unibuc.ro/student-ub/burse/

 

VENITUL MINIM 

CERERE BURSĂ SOCIALĂ 

DECLARAȚIE BURSĂ SOCIALĂ 

Documente justificative pentru obținerea bursei sociale 

ATENȚIE! Lunile care se iau în considerare pentru calculul venitului lunar net mediu per membru de familie sunt: IULIE, AUGUST și SEPTEMBRIE.