În toamna lui 2023, CIVIS anunță lansarea unei noi serii de cursuri hibride intensive (Blended Intensive Programmes – BIPs) în cadrul programului de mobilitate Erasmus+. Înscrierile pentru această serie de BIPs se desfășoară până pe 31 octombrie 2023, iar aplicațiile se pot depune pe platforma de mobilități CIVIS, accesibilă prin intermediul catalogului programelor, aici.

Fiecare dintre cursurile intensive combină predarea online cu o scurtă perioadă de mobilitate fizică, în cadrul căreia studenții vor fi sprijiniți pentru o deplasare de până la cinci zile la o altă universitate membră CIVIS. Ca atare, formatul inovativ, care combină sesiunile online cu întâlnirile față în față, deschide fereastra unor noi oportunități de studiu internațional pentru studenții CIVIS.

Detalii: https://unibuc.ro/civis-da-startul-inscrierilor-pentru-campania-de-toamna-a-cursurilor-hibride-intensive-bips-2024-studentii-ub-invitati-sa-se-inscrie-pana-pe-31-octombrie-2023/?fbclid=IwAR0kY40Yw66PGN6v3HhViGJqxd9GaXhahoM4KfJ2hJWwL4i763hsCcH_YhU