CIVIS anunță deschiderea înscrierilor pentru o nouă serie de tandemuri lingvistice, dedicate tuturor membrilor comunității academice a Universității din București (studenți, profesori și alți angajați) dornici să-și îmbunătățească nivelul lingvistic într-o limbă străină.

Înscrierea în cadrul tandemurilor le va permite participanților să intre în contact cu membri ai altor comunități academice CIVIS, vorbitori nativi sau foarte experimentați într-o anumită limbă străină.

Tandemurile se desfășoară sub forma unor întâlniri regulate, în timpul cărora interacțiunea se desfășoară jumătate din timp în limba proprie, iar cealaltă jumătate din timp în limba străină pe care fiecare dintre participanți dorește să o exerseze.

Sesiunile durează în mod normal între o oră și o oră și jumătate. Prin înscriere, participantul se angajează să participe la cel puțin cinci întâlniri pe parcursul semestrului.

Persoanele interesate sunt rugate să completeze următorul formular online. Procesul de înscriere este disponibil pe parcursul întregului semestru.

Pentru informații și detalii suplimentare, vă rugăm să scrieți la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Mai multe detalii despre tandemurile lingvistice CIVIS sunt disponibile pe site-ul CIVIS, aici.

https://unibuc.ro/tandemurile-lingvistice-civis-deschise-intregii-comunitati-academice-a-universitatii-din-bucuresti/