Oportunități CIVIS
 
 Apeluri la care se poate aplica în perioada următoare în cadrul alianței CIVIS:
  1. Apel de propuneri CIVIS Open Lab pentru cofinanțarea unor proiecte de responsabilitate socială, lansat de Universitatea din București, cu termen limită de aplicare 20 Septembrie 2021, apelul având un buget total alocat de 10.000 Euro (detaliaici).
  2. Apelul de proiecte al Hub-ului 3 „Sănătate”, pentru finanțarea de activități educaționale de tip școli de vară/iarnă sau programe comune de studii, pe cele 18 subdomenii ale hub-ului, cu termen limită de aplicare 30 Septembrie 2021, fiecare proiect având posibilitatea de a accesa o finanțare de 1.000-8.000 Euro pentru incentivarea personalului implicat în proiectele selectate (detalii aici).
  3. Apelul de proiecte al Hub-ului 1 „Climă, Mediu, Energie”, pentru  finanțarea de activități educaționale de tip școli de vară/iarnă sau programe comune de studii, pe cele cinci direcții de acțiune ale hub-ului, cu termen limită 15 Octombrie 2021, fiecare proiect având posibilitatea de a accesa o finanțare de 1.000-8.000 Euro pentru incentivarea personalului implicat în proiectele selectate (detaliaici).   
  4. Apelul de proiecte de mobilități virtuale lansat de Task Force Virtual Mobility, coordonat de Universitatea din București, pentru finanțarea dezvoltării de Module CIVIS, adică școli de vară/iarnă, stagii intensive de cercetare/practică sau microprograme, în format online, fiecare proiect având posibilitatea de a accesa o finanțare de până la 5.000 Euro, în funcție de categoria de proiect, pentru incentivarea personalului implicat în proiectele selectate (detalii aici).
  5. Apelul pentru burse postdoctorale CIVIS3i, fiind prevăzute 16 burse pentru acest apel, prin care persoanele interesate pot să își desfășoare activitatea de cercetare postdoctorală la una dintre cele patru universități CIVIS incluse în proiect, cu termen limită de aplicare 22 Octombrie 2021 (detalii aici).