Asociatia Studentilor Chimisti  a Universitatii din Bucuresti (ASC-UB) si Facultatea de Chimie va invita sa participati la cea de a VIII-a editie a Sesiunii de Comunicari Stiintifice Studentesti. Evenimentul se adreseaza tinerilor cercetatori (licenta,master si doctorat) din domeniul chimiei si are drept scop expunerea directiilor de cercetare ale studentilor, prezentarea noilor rezultate si motivarea studiului prin premierea lucrarilor prezentate. Rezumatele lucrarilor prezentate vor fi publicate intr-un volum care va fi pus la dispozitia participantilor.

 

De asemenea, in deschiderea evenimentului, si-a exprimat dorinta de a participa la invitatia adresata de catre ASC-UB, Dr. Stefan Wutkke, cercetator de prestigiu international dela Universitatea „Ludwig Maximilian din Munich, Germania. Acesta va sustine o conferinta intitulata “Metal organic frameworks – a LEGO game for scientist”.     clic aici 

 

Desfasurarea intregului eveniment va avea loc in data de 18 mai 2012, in amfiteatrul Gheorghe Spacu (R1), Facultatea de Chimie (Bd. Regina Elisabeta), incepand cu orele 9.30.

 Program Sesiune      clic aici

Informatii suplimentare puteti gasi accesand site-urile www.asc-ub.ro si www.chimie.unibuc.ro sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cerinţe abstract    clic aici 

Perioada de depunere a abstract-urilor pentru toate cele trei sectii de la Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti s-a prelungit pana vineri, 11 mai 2012. Participantii sunt rugati sa transmita, pana pe data de 11 mai 2012 un rezumat tehnoredactat in limba engleza. Rezumatul se transmite ca fisier atasat la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .