Facultatea de Chimie a Universităţii din Bucureşti organizează, împreună cu Asociaţia Studenţilor Chimişti a Universităţii din Bucureşti, cea de-a VII-a ediţie a Sesiunii de comunicări ştiinţifice studenţeşti. Lucrările sesiunii se desfăşoară în ziua de 20 mai 2011, începând cu ora 09.30 în Amfiteatrul Gheorghe Spacu dinsediul facultăţii situat în Bdul Regina Elisabetanr. 4-12.

În acest an această manifestare este dedicată comemorării a 115 ani de la naşterea Profesorului Eugen Angelescu, care a fost distins profesor de chimie organică şi Decan al Facultăţii de Chimie a Universităţii din Bucureşti. Cu acest prilej invitat special este Profesorul Dan E. Angelescu de la Université Paris-Est, Franţa,care va susţine, în deschiderea sesiunii de comunicări, conferinţa intitulată: Fabricarea de materiale noi cu  ajutorul micro- şi nanotehnologiei.

Conferinţă invitat special: Profesor dr.  Dan E. Angelescu

Program Sesiune de comunicări

Sectiuni

 1. Licenta
 2. Master
 3. Doctorat

 

Parteneri:

 

jpg

Societatea de Chimie din România

 

Participanţi

Rezumatele lucrarilor prezentate la sesiunea de comunicari vor fi publicate intr-un volum care va fi pus la dispozitia participantilor.

Participantii sunt rugati sa transmita, pana la data de 10 mai 2011 un rezumat tehnoredactat in limba engleza. Rezumatul se transmite ca fisier atasat la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; e-mail-ul trimis va avea subiectul de forma:Nume Prenume – sectiunea la care doriti sa participati.

 

Formatul rezumatului

 • format:  A4, maxim o pagina;
 • margini: Top - 1’’, Bottom - 1’’, Left - 1.25”, Right - 1.25’’;
 • font: Times New Roman;
 • titlul lucrarii: bold, 16;
 • prenumele si numele autorilor, fara titluri stiintifice sau alte adaugiri, subliniindu-se numele si prenumele autorului care prezinta lucrarea bold, 14;
 • denumirea completa si adresa institutiei: italic, 14;
 • rezumatul: normal, 14;
 • distanta intre titlul lucrarii si autori, intre denumirea institutiei si rezumatul propriu zis va fi de 2 randuri, iar intre autori si denumirea institutiei si in cadrul rezumatului va fi de 1 rand.

Rezumatele care nu vor respecta aceste indicatii nu vor fi incluse in volumul de rezumate al sesiunii.

Lucrarile trebuie sa aiba avizul scris si semnat al profesorilor coordonatori. Participantii sunt rugati sa depuna, la secretariatul Facultatii de Chimie ( in atentia doamnei Cornelia Floroiu-secretar sef ) si rezumatul in fomat tiparit, semnat de catre cadrul didactic coordonator.

Cele mai bune lucrari vor fi premiate si toti participantii vor primi diploma de participare.

 

Contact

Ana-Maria Ariciu                                                                      Diana Puiu                                                             Coordonator Departament Proiecte                                      Presedinte ASC-UB

Tel.: 0721.032.073                                                                 Tel.: 0729.053.843

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Alina Negoi

Departament Proiecte

Tel.: 0726.771.638

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.asc-ub.ro

www.chimie.unibuc.ro