Asociația Studenților Chimiști a Universității din București (ASC-UB) în parteneriat cu Facultatea de Chimie organizează, în perioada 24-25 mai 2024, cea de-a XIX-a ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești (SCSS 2024), activitate extracurriculară finanțată de Ministerul Educației

Evenimentul este adresat studenților din domeniul chimiei și are ca scop prezentarea rezultatelor obținute  și expunerea direcțiilor de cercetare în care sunt implicați studenții.

Evenimentul se desfășoară pe următoarele secțiuni:

1.    Licență
2.    Master
3.    Doctorat

Evenimentul este deschis tuturor studenților chimiști din țară. Toți studenții participanți vor prezenta lucrările în format fizic. Asigurăm cazare (1-2 nopți) pentru studenții din alte centre universitare în limita locurilor disponibile. De asemenea, asigurăm masa de prânz (o masă/zi) pentru toți participanții și decontăm parțial transportul.

Pentru decontarea transportului sunt necesare următoarele acte:

·      Carte de identitate (original şi copie)
·       Carnet de student (original şi copie)
·       Extras de cont care să aibă vizibil codul IBAN
·       Biletele achiziționate (original)
·       Raport de activitate

 

Rezumatul tehnoredactat în limba engleză se trimite până la data de 10 mai 2024, ora 23:59, ca fișier word atașat, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

E-mail-ul trimis va avea subiectul de forma: NumePrenume-secțiunea la care doriți să participați, exemplu: IonescuIon-Master.

 

Formatul rezumatului:

·       format: A4, maximum o pagină;
·       margini: Top- 1", Bottom - 1", Left - 1.25", Right - 1.25"; font Times New Roman; - titlul lucrării: bold, 16;
·       prenumele și numele autorilor (fără titluri științifice sau alte adăugiri, subliniindu-se numele și prenumele autorului care prezintă lucrarea): bold. 14;
·       denumirea completă și adresa instituției: italic, 14;
·       rezumatul: normal, 14;
·       distanța între titlul lucrării și autori, între denumirea instituției și rezumatul propriu-zis va fi de 2 rânduri, iar între autori și denumirea instituției, precum și în cadrul rezumatului va fi de 1 rând.
 

Rezumatele lucrărilor prezentate vor fi publicate într-un volum care va fi pus la dispoziția participanților. Rezumatele care nu vor respecta indicațiile de tehnoredactare nu vor fi incluse în volumul de rezumate al sesiunii.

Lucrările trebuie să aibă avizul scris și semnat al profesorilor coordonatori. Participanții sunt rugați să trimită avizul scris și semnat al profesorilor coordonatori, scanat, împreună cu rezumatul lucrării, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Toți participanții vor primi diplomă de participare.