Asociația Studenților Chimiști a Universității din București (ASC-UB) și Facultatea de Chimie organizează, în perioada 27-28 mai 2022, cea de-a XVII-a ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești (SCSS 2022).

   Posterul evenimentului - AICI 

   Evenimentul este adresat studenților din domeniul chimiei și are ca scop prezentarea rezultatelor obținute într-un cadru academic, expunerea direcțiilor de cercetare în care sunt implicați studenții și motivarea cercetării prin premierea rezultatelor obținute.

    Evenimentul se desfășoară pe următoarele secțiuni:

  1. Licență
  2. Master
  3. Doctorat

   Evenimentul este deschis tuturor studenților chimiști din țară. Toți studenții participanți vor prezenta lucrările în format fizic. Asigurăm cazare (1-2 nopți) pentru studenții din alte centre universitare în limita locurilor disponibile. De asemenea, asigurăm masa de pranz (o masă/zi) pentru toți participanții și decontăm parțial transportul.

   Rezumatul tehnoredactat în limba engleză se trimite până la data de 18 mai 2022, ora 23:59, ca fișier word atașat, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. E-mail-ul trimis va avea subiectul de forma: NumePrenume-secțiunea la care doriți să participați, de exemplu: IonescuIon-Master.

 

   Formatul rezumatului:

  • format: A4, maximum o pagină;
  • margini: Top- 1", Bottom - 1", Left - 1.25", Right - 1.25";

font; Times New Roman; - titlul lucrării: bold, 16;

  • prenumele și numele autorilor (fără titluri științifice sau alte adăugiri, subliniindu-se numele și prenumele autorului care prezintă lucrarea): bold. 14;
  • denumirea completă și adresa instituției: italic, 14;
  • rezumatul: normal, 14;
  • distanța între titlul lucrării și autori, între denumirea instituției și rezumatul propriu-zis

va fi de 2 rânduri, iar între autori și denumirea instituției, precum și în cadrul rezumatului va fi de 1 rând.

   Rezumatele lucrărilor prezentate vor fi publicate într-un volum care va fi pus la dispoziția participanților. Rezumatele care nu vor respecta indicațiile de tehnoredactare nu vor fi incluse în volumul de rezumate al sesiunii.

   Lucrările trebuie să aibă avizul scris și semnat al profesorilor coordonatori. Participanții sunt rugați să trimită avizul scris și semnat al profesorilor scanat la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Cele mai bune lucrări vor fi premiate.

Toți participanții vor primi diplomă de participare.