CONCURSUL NATIONAL

"CHIMIA - PRIETEN SAU DUȘMAN?!

Facultatea de Chimie a Universității din București organizeaza a XIII-a ediție a Concursului Național de Comunicări Științifice pentru elevii din clasele liceale, „Chimia - prieten sau dușman?!” sub egida Ministerului Educației Naționale în colaborare cu Rectoratul Universității din București, Societatea de Chimie din România și cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București .

Etapa națională a Simpozionului se va desfașura in data de 11 mai 2019, începând cu ora 9.30 in amfiteatrele Facultății de Chimie situate în Blvd. Regina Elisabeta nr. 4-12, sector 3, București.

 

Concursul de comunicări științifice se adresează elevilor din învătământul liceal și are ca obiective stimularea creativității, educarea gândirii stiințifice și a lucrului în echipă, dezvoltarea abilităților de comunicare și a spiritului de competiție în cercetarea științifică din domeniul chimiei. Comisia de evaluare va aprecia calitatea, originalitatea si contribuția personală a elevilor în elaborarea și prezentarea lucrărilor/proiectelor științifice.

 

Important!

 

Comitetul de organizare anunţă că în cadrul simpozionului se desfasoară și secțiunea de comunicări științifice adresată profesorilor din învățământul preuniversitar. Diploma de participare reprezintă PREMIUL pentru prezentarea lucrărilor în cadrul acestei secțiuni și va fi înmânată doar după prezentare.

 

Rezumatele lucrărilor (maximum o pagină), realizate conform instructiunilor, vor fi trimise la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 25 aprilie 2019 și vor cuprinde: numele şi prenumele elevilor, unitatea de învăţământ, clasa, profilul, specializarea, localitatea, titlul comunicării şi numele profesorilor coordonatori.

Rezumatele care nu vor fi trimise pâna la această dată, nu vor putea să apară în volumul concursului.

 

Data limită pentru trimiterea prezentărilor în ppt, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. este 7 mai 2019.

 

Model rezumat

 

 

Parteneri