Tariful de cazare în căminele Universității din București poate fi achitat prin transfer bancar, în contul: RO50TREZ70520F331400XXXX , deschis la TREZORERIA SECTOR 5, beneficiar Universitatea din București, CUI: 4505502
Pentru plata tarifului de cazare se va menționa, la detalii plată: căminul, numele studentului și perioada pentru care se achită tariful de cazare (luna/ lunile pentru care se achită).
Pentru ca plata să poată fi procesată cât mai repede, dovada plății va fi transmisă la administrația căminului, pe email.
Pentru orice informație vă rugăm să apelați la administrația căminului în care sunteți cazat.
Adresele de email unde va fi transmisă dovada plății tarifului de cazare, în funcție de căminul la care studentul este cazat, sunt:
1.A1 Grozăvești - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
2.A Grozăvești - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
3.B Grozăvești - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
4.C Grozăvești - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
5.D Grozăvești - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
6.M. Kogălniceanu - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
7.G2, G4, G5 Măgurele - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
8.Th. Pallady 1, Theodor Pallady 2 - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
9.Fundeni - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
10.Stoian Militaru - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
11.Poligrafie - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
12.C Leu - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
13.Gaudeamus - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.