Departamentul de Consiliere Și Orientare pentru Cariera, din cadrul Universitatii din București, deruleaza, in perioada 21 septembrie -05 octombrie 2020, programul "CAZARE ALTERNATIVA", program adresat studentilor U.B.

Proiectul vizeaza centralizarea ofertelor de cazare din partea proprietarilor particuiari de imobiie și medierea informatiei intre studenti și proprietari. Serviciul vine in sprijinui studentilor, punandu-le la dispozitie o baza de date cu oferte de cazare in imobile particulare (cămine private).
Pentru anul universitar 2020 -2021, Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Cariera a primit ofertele unor cămine particulare care pun la dispozitia studentilor U.B. urmatoarele locuri de cazare:

- 80 locuri cazare in caminul Universității Artifex;

- 700 locuri cazare in Caminele ARCCA.


Studentii au acces la cazare prin completarea unei CERERI DE ASISTENTA, la sediul DCOC, in perioada 21 septembrie -05 octombrie 2020.
Studentii care doresc sa se cazeze in Caminele ARCCA, pot completa cererea de asistenta și direct la Oficiile de cazare din campusurile ARCCA.


Informafii suplimentare pot fi obfinute la telefon 021.315.80.93, sau direct de la sediul DCOC: Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, camin "Mihail Kogalniceanu", corp B, etaj 2, sala de lectura, sector 5, București. Programul cu publicul, in perioada mentionata, este de luni pana vineri, intre orele 10,00-14,00.

 

ANUNȚ -  CAZAREA ALTERNATIVĂ 

CERERE ASISTENȚĂ - CAZARE ALTERNATIVĂ - FORMAT DOC, FORMAT PDF