Conform calendarului, in perioada 8.11.2023- 28.11.2023 se vor depune ÎN FORMAT FIZIC LA SECRETARIATUL FACULTĂȚII DE CHIMIE, ÎN TIMPUL PROGRAMULUI DE LUCRU CU PUBLICUL, cererile si documentele doveditoare pentru bursele sociale. 

 

ATENȚIE! Lunile care se iau în considerare pentru calculul venitului lunar net mediu per membru de familie sunt: octombrie, noiembrie, decembrie 2022 și ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie 2023 (12 LUNI).

Calcul salariu de baza minim net pe economie la 1 octombrie 2023 - aici 

Pentru situațiile în care venitul declarat este 0 lei, studentul este obligat să prezinte raportul de anchetă socială, realizat cu respectarea prevederilor legale, din care să reiasă situația exactă a familiei acestuia. Ancheta socială este obligatorie în cazul în care părinții studentului lucrează sau domiciliază în străinătate.

 

CERERILE PENTRU OBȚINEREA BURSEI SOCIALE ÎMPREUNĂ CU DECLARAȚIA PENTRU BURSĂ SOCIALĂ ȘI  DOCUMENTELE JUSTIFICATIVE SE VOR DEPUNE ÎN FORMAT FIZIC LA SECRETARIATUL FACULTĂȚII DE CHIMIE, ÎN TIMPUL PROGRAMULUI DE LUCRU CU PUBLICUL.