Conform calendarului in perioada 18.10.2021- 03.11.2021 se vor depune cererile si documentele doveditoare pentru bursele sociale.

CERERE BURSĂ SOCIALĂ 

DECLARAȚIE BURSĂ SOCIALĂ 

Informații cu privire la acordarea burselor sociale - AICI

 

Documente justificative pentru obținerea bursei sociale AICI 

 

ATENȚIE! Lunile care se iau în considerare pentru calculul venitului lunar net mediu per membru de familie sunt: IULIE, AUGUST și SEPTEMBRIE. 

Sumă de referință pentru încadrarea în venitul minim net lunar pe membru de familie este 1386 de lei! 

Pentru situațiile în care venitul declarat este 0 lei, studentul este obligat să prezinte raportul de anchetă socială, realizat cu respectarea prevederilor legale, din care să reiasă situația exactă a familiei acestuia. Ancheta socială este obligatorie în cazul în care părinții studentului lucrează sau domiciliază în străinătate.

Raportul de anchetă socială poate fi solicitat de către comisie și în cazul în care există suspiciuni rezonabile asupra venitului declarat. 

 

CERERILE PENTRU OBȚINEREA BURSEI SOCIALE ÎMPREUNĂ CU DECLARAȚIA PENTRU BURSĂ SOCIALĂ ȘI  DOCUMENTELE JUSTIFICATIVE SE POT DEPUNE ÎN FORMAT FIZIC LA SECRETARIATUL FACULTĂȚII DE CHIMIE SAU ÎN FORMAT ELECTRONIC PRIN TRANSMITEREA TUTUROR DOCUMENTELOR  SEMNATE SI SCANATE PE ADRESA DE E-MAIL A SECRETARIATULUI, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., subiectul mesajului fiind Bursa sociala_2021_anul de studiu_numele si prenumele studentului. 

 

PENTRU BURSELE DE MERIT I SI MERIT II, COMISIA DE BURSE DE LA NIVELUL FACULTĂȚII VA ELABORA LISTE CU STUDENȚII ELIGIBILI. LISTELE VOR FI AFIȘATE LA AVIZIER ȘI POSTATE PE SITE-UL FACULTĂȚII ÎN TERMENUL INDICAT DE CALENDAR.