CALENDAR BURSE 2020-2021

CUANTUM BURSE 2020-2021

VENITUL MINIM 

METODOLOGIA DE ACORDARE A BURSELOR ȘI ALTOR FORME DE SPRIJIN PENTRU STUDENȚII UNIVERSITĂȚII DIN BUCUREȘTI, LICENȚĂ ȘI MASTER 

Informatii privind acordarea burselor in Universitatea din București găsiți la adresa: 

https://unibuc.ro/student-ub/burse/

 

Conform calendarului in perioada 19.10.2020-29.10.2020 se vor depune cererile si documentele doveditoare pentru bursele sociale.

CERERE BURSĂ SOCIALĂ 

DECLARAȚIE BURSĂ SOCIALĂ 

 

Documente justificative pentru obținerea bursei sociale 

ATENȚIE! Lunile care se iau în considerare pentru calculul venitului lunar net mediu per membru de familie sunt: IULIE, AUGUST și SEPTEMBRIE. 

 

CERERILE PENTRU OBȚINEREA BURSEI SOCIALE ÎMPREUNĂ CU DECLARAȚIA PENTRU BURSĂ SOCIALĂ ȘI  DOCUMENTELE JUSTIFICATIVE SE POT DEPUNE ÎN FORMAT FIZIC LA SECRETARIATUL FACULTĂȚII DE CHIMIE SAU ÎN FORMAT ELECTRONIC PRIN TRANSMITEREA TUTUROR DOCUMENTELOR  SEMNATE SI SCANATE PE ADRESA DE E-MAIL A SECRETARIATULUI, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., subiectul mesajului fiind Bursa sociala_2020_anul de studiu_numele si prenumele studentului. 

 

PENTRU BURSELE DE MERIT I SI MERIT II, COMISIA DE BURSE DE LA NIVELUL FACULTĂȚII VA ELABORA LISTE CU STUDENȚII ELIGIBILI. LISTELE VOR FI AFIȘATE LA AVIZIER ȘI POSTATE PE SITE-UL FACULTĂȚII ÎN TERMENUL INDICAT DE CALENDAR.