Startup EcoHub - Concurs de idei de afaceri pentru studenţi

Universitatea din București lansează Startup EcoHub, un program inovator de antreprenoriat verde pentru studenți ce vizează dezvoltarea spiritului antreprenorial și dezvoltarea durabilă, ca principal factor al progresului antreprenorial.

     Programul este structurat în 3 componente majore:

- Introducere în antreprenoriatul verde – program de pregătire intensivă

- Concurs de idei de afaceri cu accent pe inovaţia în mediu, climă, energie, economia circulară şi bioeconomie

- Vizită de studiu în străinătate.

 

Concurs de idei de afaceri

Studenții* participanți vor putea să-și prezinte ideile inovatoare de afaceri cu accent pe inovația în mediu, climă, energie, economie circulară și bioeconomie, iar cele mai bune idei vor fi premiate. 

IMPORTANT: A fost prelungit termenul de înscriere în competiția de planuri de afaceri, până la data de 20 octombrie 2024.

 

Informații suplimentare se găseschttps://hub.unibuc.ro/startup-ecohub-anunta-prelungirea-termenului-de-depunere-a-planurilor-de-afaceri/ 

si: https://hub.unibuc.ro/universitatea-din-bucuresti-lanseaza-startup-ecohub-un-program-inovator-de-antreprenoriat-verde-pentru-studenti/

 

Trei participanți ce vor fi declarați câștigători ai concursului de idei de afaceri vor fi premiați cu o vizită de studiu în Italia în luna noiembrie 2024 (https://en.ecomondo.com/).

 

*Studenții Facultății de Chimie interesați să participe pot solicita sprijinul dnei Prodecan Delia-Laura Popescu la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.