UNIHUB – Societatea Antreprenorială Studențească a Universității din București lansează competiția de proiecte adresate studenților și asociațiilor studențești pentru promovarea antreprenoriatului și a societății antreprenoriale studențești pentru anul 2024. Competiția are ca temă promovarea proiectelor antreprenoriale sociale în comunitatea UB.  Studenții sunt rugați să identifice astfel de probleme și să vină cu proiecte care să ajute la rezolvarea acestor situații. Pentru ediția de anul acesta, competiția va susține patru proiecte cu maximum 3.000 de lei/ proiect pentru implementare. Studenții interesați sunt rugați să se înscrie prin depunerea unui dosar de aplicație, până cel târziu duminică, 28 iunie 2024, la adresa de mail  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Link-ul cu toate informațiile necesare: https://hub.unibuc.ro/studentii-ub-invitati-de-unihub-sa-depuna-proiecte-pentru-promovarea-antreprenoriatului-si-a-societatii-antreprenoriale-studentesti/

Informația este postată și pe:
- pagina de facebook a SAS  (https://www.facebook.com/UniBucSAS/posts/pfbid0GMYWmwai1u3tnYEK8o8Uv5mwijUkZJwbfFEC7iDPndNTS2tgFLStwuhtCEbPFDpgl)


- site-ul unibuc ( https://unibuc.ro/studentii-ub-invitati-de-unihub-sa-depuna-proiecte-pentru-promovarea-antreprenoriatului-si-a-societatii-antreprenoriale-studentesti/)

și 
- pagina de Facebook a Unibuc (https://www.facebook.com/unibuc.ro/posts/pfbid02m23mjw1h9rHLM7M39oWHSnMorPHj7cgVMqu4VFjgs7mwAg85nFgbt9dgDtPYcjj7l)