Asociația pentru Știință și Cercetare, prin programul ScienceOngoing vă invită să participați la proiectul  Hello, Fellow.


Luni, 10 aprilie 2023 de la ora 17:00,  pe platforma Zoom va fi prezentat programul de burse Fulbright. Fulbright reprezintă cel mai important program de schimburi culturale, ştiinţifice şi educaţionale desfăşurat de Statele Unite ale Americii în întreaga lume. Comisia Fulbright Româno-Americană administrează acest program şi acordă burse pentru cetăţenii români şi americani.

În particular, vor fi discuții și despre bursele Fulbright Student, pentru studii de masterat sau pentru cercetare doctorală, la universități din Statele Unite ale Americii, în anul academic 2024-2025. Acestea vizează toate disciplinele, exceptându-le pe cele clinice și se adresează absolvenților, masteranzilor, studenților în an final de licență și doctoranzilor români. Candidaturile pentru competiția în curs pot fi depuse online până la 9 mai 2023.
 
Link Zoom: https://us02web.zoom.us/j/83319023479

Mai multe informații despre proiectele Asociației pentru Știință și Cercetare le găsiți pe site-ul https://stiinta-cercetare.ro/.