Marți, 20 decembrie 2022, Biroul Parlamentului European în România în parteneriat cu Facultatea de Drept a Universității din București va organiza evenimentul „Împreună suntem Europa”, un dialog al tinerilor cu președinta Parlamentului European, Roberta Metsola.

Dezbaterea va fi găzduită de Aula Magna a Palatului Facultății de Drept a Universității din București (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46) și va avea loc începând cu ora 10:20.

Evenimentul este o oportunitate pentru toți tinerii de a interacționa direct cu Președinta singurului organism european ales prin vot direct de către cetățeni și singurului Parlament transnațional din lume, dar și de a se inspira reciproc și de a-și schimba opiniile.

Înscrierile de participare la dialog, deschise până pe 18 decembrie 2022

Tinerii interesați de participarea la eveniment sunt rugați să se înscrie aici și să completeze, ulterior înscrierii, formularul pe care îl vor primi pe mail. Procesul de înscriere pentru participarea la dialogul cu Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, este finalizat numai după completarea formularului transmis pe adresa de mail.

În urma confirmării înscrierii va fi generat un cod QR, care va asigura, alături de prezentarea actului de identitate utilizat la înscriere, accesul la eveniment. Procesul de acces va începe la ora 8:30 și se va realiza etapizat, în vederea parcurgerii tuturor procedurilor.

Mai multe detalii cu privire la evenimentul „Împreună suntem Europa” pot fi accesate aici.