Pe 28 aprilie, de la ora 14:00, organizam un webinar (durata: 1 oră) pentru cadrele didactice din universități interesate să depună o aplicație pentru sesiunea de mini-granturi pentru proiecte antreprenoriale, organizată ca parte a programului Universitatea Antreprenorialăderulat de Junior Achievement (JA) România, cu sprijinul Romanian-American Foundation.

Așa cum am anunțat anterior (https://www.chimie.unibuc.ro/index.php/avizier/2482-programul-junior-achievement-ja-universitatea-antreprenoriala-inscrieri-proiecte-antreprenoriale-30-aprilie-2022) până la finalul lunii aprilie, facultățile/universitățile pot aplica cu o propunere de proiect la call-ul deschis. Detalii la linkul: Universitatea Antreprenorială | JA Romania

În cadrul sesiunii online, vor fi prezentate, cerințele și documentele de completat pentru aplicare, dar și exemple de proiecte derulate în edițiile anterioare, care au beneficiat de finanțare, și va fi alocat timp pentru a răspunde la întrebările participanților interesați să aplice pentru sesiunea curentă din 2022.

Pentru a confirma participarea la webinar, vă rugăm să completați un scurt formular aici: https://forms.office.com/r/qXmZQJGst2

Link de conectare platforma Teams: https://jar.ro/webinar-2804

Indicații conectare:

·        Laptop: https://jar.ro/webinar-info

·        Telefon: https://jar.ro/webinar-mobil

 

Recomandat: acces la un dispozitiv cu conexiune bună la Internet (calculator, laptop, tabletă, telefon). Pentru conectarea la sesiune, nu este necesară crearea unui cont pe Teams.

În cazul în care se alege:

- conectarea de pe calculator/laptop, recomandarea este să alegeți după accesarea linkului opțiunea Continue on this browser/Watch on the web instead, și apoi să introduceți Nume și prenume, înainte de a apăsa butonul Join.

- conectarea de pe telefon, va fi necesară instalarea aplicației Teams.