Datele de conectare sunt:

Link: https://us06web.zoom.us/j/6965203142?pwd=RzZwOTB0R2NhS3ZLUUUxSkpyN3B6UT09

Meeting ID: 696 520 3142

Passcode: 274104
 

Luni, 11 aprilie 2022, Facultatea de Chimie a Universității din București găzduiește seminarele de educație financiară din programul Autorității de Supraveghere Financiară dedicate mediului universitar – „Laboratorul Academic”. Acestea vor avea loc online în intervalul orar 16:00-20:00, pe platforma Zoom.

„Laboratorul Academic” este un program de educaţie financiară destinat studenților, masteranzilor, doctoranzilor și cuprinde sesiuni de lucru pe teme de interes legate de componenta financiară a educației economice.

Scopul seminarelor programate este de a contribui la înţelegerea fenomenelor și produselor financiare nebancare asociate cu diferite evenimente din viaţa unei persoane și la creşterea nivelului de cultură financiară a studenților pentru a asigura formarea competenţelor financiare de care aceştia au nevoie.

Specialiști de prestigiu ai Autoritatății pentru Supraveghere Financiară vor aborda teme precum construirea unui buget personal, achiziția unui autoturism – asigurări auto, achiziția unei case –asigurarea locuinței, asigurarea veniturilor la ieșirea la pensie – pensiile private și economisirea pe termen lung.

La eveniment pot participa toţi membrii comunităţii academice ai Universităţii din București, iar link-ul de conectare poate fi accesat aici.