Competiția Games of Science, în cadrul căreia studenții, masteranzii, doctoranzii și tinerii cercetători ai Universității din București sunt invitați să participe, a prelungit perioada înscrierilor până pe 18 martie.

 

Evenimentul, organizat de British Council România și Asociația BioMentorHub, în parteneriat cu Universitatea din București și cu alte universități din țară, se axează pe dezvoltarea aptitudinii studenților și cercetătorilor pentru a deveni cei mai bun prezentatori ai unui subiect științific.

 

Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să completeze formularul disponibil aici și să își aleagă sesiunile de training la care vor să participe.

 

Proiectul își propune să ducă mai departe competiția FameLab România realizată în anii precedenți de British Council și include o serie de sesiuni de formare urmate de concursul Game of Science. Scopul proiectului este de a-i încuraja pe tinerii care studiază sau lucrează în domeniile științei, tehnologiei, ingineriei, matematicii, medicinei, dar și în alte domenii de studiu, să explice concepte, procese, teorii și cercetări complexe pe înțelesul publicului și pe scurt.

 

 

Programul sesiunilor de training, dar și mai multe detalii cu privire la concurs pot fi accesate aici.