INVITAȚIE

Festivalul de Chimie 2022

 “Totul e chimie/It’s all about chemistry”

Organizatorii işi propun: 

- Să aducă JOCUL, ARTA și BUCURIA în studiul chimiei.

- Să comunice publicului larg VALOAREA CHIMIEI între știinţele fundamentale şi să sublinieze rolul esenţial al chimiştilor și al chimiei în abordarea provocărilor epocii curente.

- Să dezvolte RELAŢII DE COLABORARE între universităţi, licee, şcoli, institute de cercetare, laboratoare, mediul de afaceri și industrie.

 

Ne va onora prezenţa Dumneavoastră în calitate de vizitator, voluntar sau sponsor şi vă mulţumim anticipat pentru considerația acordată demersului nostru întru promovarea chimiei.

 

Festivalul este organizat de American Chemical Society (ACS) Romanian Chapter și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Chimie și Petrochimie - ICECHIM, în colaborare cu Societatea de Chimie din România, Institutul de Chimie-Fizică “I. Murgulescu” București, Facultatea de Chimie a Universității din București, Facultatea de Inginerie Chimică și Biotehnologii a Universității POLITEHNICA București, Asociaţia Studenţilor Chimiști ASC-UB, Eduland şi Playouth, fiind mediatizat via social-media/FB @festivalchimie.acs și digital-media/Liceenii SMART, Canal 33.

 

Ne găsiți pe platforma ICECHIM, în perioada 15-16 octombrie 2022, între 11:00-17:00  în prima zi, respectiv 10:00-16:00 în cea de-a doua zi, accesul la experimente distractive și educaționale, demostrative sau interactive pentru toate vârstele fiind GRATUIT. Organizatorii recomandă preînscrierea grupurilor numeroase (20-30 participanți) la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă așteptăm!