La evenimentul Zilele Carierei UB 2018 din 06.12.2018, ora 14:00, va participa un reprezentant AIESEC și Compania Digi/ RCS-RDS.

 

”DIGI | RCS&RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de servicii integrate de comunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania si Italia.

Compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit (sub brandul Digi TV), de servicii de internet (sub brandul Digi Net), dar si un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa (Digi Tel) si telefonie mobila (Digi Mobil), care este in continua crestere si dezvoltare.

In prezent DIGI | RCS&RDS este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local, avand aproximativ 13.000 de angajați in tara, dintre care 4000 sunt in Bucuresti.

In cadrul companiei sunt disponibile oportunitati de dezvoltare si promovare care acopera o multitudine de domenii, dintre care amintim: Customer Service, Tehnic - IT, Financiar - Marketing, HR - Juridic, Media etc.

Haide la evenimentul "Zilele carierei" sa ne cunoastem si sa iti povestim cum poti sa fii coleg cu noi!”

 

Caravana Zilele Carierei