ETAPA DE CONFIRMARE  - Dosarul de confirmare se depune la secretariatul Facultății de Chimie din Bdul Regina Elisabeta, nr. 4-12, sector 3,  pînă pe data de 27 iulie ora 15:00.  

-  PÂNĂ PE DATA DE 25 IULIE 2022, AU FOST DEPUSE LA SECRETARIAT UN NUMĂR DE 34 DOSARE CARE CONFIRMĂ LOCUL DE LA BUGET (CONȚIN DIPLOMA DE LICENȚĂ ÎN ORIGINAL/2022-Adeverința de promovare a examenului de licență în original). 

ATENȚIE !!!!

ÎN ETAPA FINALĂ -  pe locurile de la BUGET vor fi redistribuiți NUMAI candidații care au depus în format fizic dosarul de confirmare ce conține DIPLOMA DE LICENȚĂ ÎN ORIGINAL/2022-Adeverința de promovare a examenului de licență în original !!!!

 

 

INFORMAȚII PRIVIND CONFIRMAREA LOCULUI DE LA BUGET ÎN URMA ADMITERII LA STUDII UNIVERSITARE DE MASTER - SESIUNEA IULIE 2022 - AICI 

 

Candidații admiși pe locurile cu taxă sau aflați în așteptare pot ocupa un loc la buget ÎN CAZUL ÎN CARE ACESTE LOCURI NU VOR FI CONFIRMATE NUMAI dacă vor depune dosarul de confirmare ce conține DIPLOMA DE LICENȚĂ ÎN ORIGINAL, iar pentru promoția 2022 – ADEVERINȚA DE PROMOVARE a EXAMENULUI DE LICENȚĂ în original. Repartizarea acestor candidați pe locurile de la buget rămase neconfirmate se va face strict în ordinea descrescătoare a mediei generale de admitere şi apoi a opţiunilor candidaţilor în etapa finală a concursului de admitere, sesiunea iulie 2022.

 

ETAPA DE CONFIRMARE A LOCULUI - LA SECRETARIATUL FACULTĂȚII DE CHIMIE 

21 - 22 iulie 2022 – în intervalul orar 8.00-14.00

25 - 27 iulie 2022 – în intervalul orar 8.00-15.00

 

REZULTATE PRELIMINARE CONCURS ADMITERE MASTER SESIUNEA IULIE 2022 

 

CHIIMIA MEDICAMENTELOR ȘI PRODUSELOR COSMETICE  BUGET - ADMIȘI - AICI 

BIOMOLECULE BUGET - ADMIȘI - AICI 

CHIMIA MATERIALELOR AVANSATE BUGET - ADMIȘI - AICI 

CHIIMIA MEDICAMENTELOR ȘI PRODUSELOR COSMETICE  TAXĂ- ADMIȘI - AICI

BIOMOLECULE TAXĂ - ADMIȘI - AICI

CHIMIA MATERIALELOR AVANSATE TAXĂ - ADMIȘI - AICI

 

REZULTATE ADMITERE - ROMÂNI DE PRETUTINDENI 

CHIMIA MEDICAMENTELOR ȘI PRODUSELOR COSMETICE  - loc bursa  - ADMIȘI - AICI 

CHIMIA MEDICAMENTELOR ȘI PRODUSELOR COSMETICE  - taxă  - ADMIȘI - AICI 

CANDIDAȚI ÎN AȘTEPTARE - AICI 

 

CANDIDAȚI RESPINȘI - AICI