ADMITERE LA STUDII UNIVERSITARE DE MASTER 

SESIUNEA SEPTEMBRIE 2021 

 

Înscrieri până pe data de 19 septembrie 2021 !!!!

 

Înscrierile prin prezentare fizică la secretariatul facultății de Chimie se pot face până duminică, 19 septembrie 2021 ora 12:00!!! 

 

Înscrierile online pe platforma https://admitere.chimie.unibuc.ro se pot realiza pînă pe data de 19 septembrie 2021, ora 24:00!!! 

 

Statistici dosare înscrise admitere master - 17 septembrie 2021 

 

 

prezentare master "Chimia Medicamentelor şi Produselor Cosmetice" (short description in english)

prezentare master "Chemistry of Advanced Materials" (short description in english)

prezentare master "Biomolecule" (short description in english)

prezentare Master Didactic în Chimie (pentru informaţii legate de inscrierea/admiterea la acest master consultati:   https://www.chimie.unibuc.ro/index.php/admitere-la-master/262-admitere-master-2021/2295-masterul-didactic-in-chimie-admitere-sesiunea-septembrie-2021-calendar )

2.a) număr de locuri (SEPTEMBRIE 2021) - ACTUALIZAT PE DATA DE 6 SEPTEMBRIE 2021 

2.b) calendar înscriere / test: începând LUNI 13 SEPTEMBRIE  2021 până duminică 19 SEPTEMBRIE 2021  (EXAMEN ADMITERE: probă scrisă - marţi 21 SEPTEMBRIE )

2.c) înscriere:

 _înscriere online:

Video tutorial platformă de înscriere online.

Informaţii înscriere master pentru absolvenţii licenţiaţi ai promoţiei septembrie 2021 - Facultatea de CHIMIE - Universitatea din București aici 

Model declaraţie pe proprie răspundere (numai pentru absolvenţii Facultăţii de Chimie ai Universităţii din Bucureşti, promoţia septembrie 2021) doc 

Adresă platformă de înscriere online: https://admitere.chimie.unibuc.ro

 Sau 

_înscriere prin prezentare fizică la secretariatul Facultăţii de Chimie (sediul central - Decanat, Bd. Elisabeta 4-12) (program înscrieri: Luni-Vineri: 9:00-14:00, Sâmbătă-Duminică: 9:00-12:00) cu respectarea regulilor de distanțare socială (purtarea măştii este obligatorie în spaţiile interioare).

 

2.d) acte necesare pentru înscriere (vedeţi pagina 2) (conform secţiunii IV - Condiţii generale de înscriere la concurs din Metodologia concursului de admitere la studii universitare de masterat)

2.e) formular fişă de înscriere (septembrie 2021) -  (va fi completată de candidaţii care se înscriu prin prezentare fizică la secretariat)

2.f) taxă de înscriere (se poate achita: a) online, b) prin virament bancar şi c) în numerar la secretariatul Facultăţii de Chimie în momentul înscrierii; vedeţi detalii la pagina 3 a documentului de informaţii). Categoriile de candidaţi scutiţi de plata taxei de admitere sunt menţionate în secţiunea VII - Dispoziţii finale - din Metodologia concursului de admitere la studii universitare de masterat.

2.g) criterii admitere/departajare

2.h) tematică şi bibliografie pentru examenul de admitere la master

2.i) metodologie admitere: Metodologia concursului de admitere la studii universitare de masterat a Universității din București.