Adresă platformă de înscriere online:

 https://admitere.chimie.unibuc.ro 

 

 

prezentare master "Chimia Medicamentelor şi Produselor Cosmetice" (short description in english)

prezentare master "Chemistry of Advanced Materials" (short description in english)

prezentare master "Biomolecule" (short description in english)

prezentare Master Didactic în Chimie (pentru informaţii legate de inscrierea/admiterea la acest master consultati această secţiune)

 

a) număr de locuri (iulie 2021):

b) calendar înscriere / test: începând de marţi 6 iulie 2021 până duminică 18 iulie 2021 ora 12:00 (test: probă scrisă - marţi 20 iulie 9.00-11.00)

c) înscriere:

 _înscriere online:

Video tutorial platformă de înscriere online.

Informaţii înscriere master pentru absolvenţii licenţiaţi ai promoţiei iunie/iulie 2021

Model declaraţie pe proprie răspundere (numai pentru absolvenţii Facultăţii de Chimie ai Universităţii din Bucureşti, promoţia 2021).

Adresă platformă de înscriere online: https://admitere.chimie.unibuc.ro

SAU

_înscriere prin prezentare fizică la secretariatul Facultăţii de Chimie (sediul central - Decanat, Bd. Elisabeta 4-12) (program înscrieri: Luni-Vineri: 9:00-14:00, Sâmbătă-Duminică: 9:00-12:00) cu respectarea regulilor de distanțare socială (purtarea măştii este obligatorie în spaţiile interioare).

 

d) acte necesare pentru înscriere (vedeţi pagina 2) (conform secţiunii IV - Condiţii generale de înscriere la concurs din Metodologia concursului de admitere la studii universitare de masterat)

e) formular fişă de înscriere (iulie 2021) - format .pdf, format .doc (va fi completată de candidaţii care se înscriu prin prezentare fizică la secretariat)

f) taxă de înscriere (se poate achita: a) online, b) prin virament bancar şi c) în numerar la secretariatul Facultăţii de Chimie în momentul înscrierii; vedeţi detalii la pagina 3 a documentului de informaţii). Categoriile de candidaţi scutiţi de plata taxei de admitere sunt menţionate în secţiunea VII - Dispoziţii finale - din Metodologia concursului de admitere la studii universitare de masterat.

g) criterii admitere/departajare

h) tematică şi bibliografie pentru examenul de admitere la master

i) metodologie admitere: Metodologia concursului de admitere la studii universitare de masterat a Universității din București.