ANUNȚ IMPORTANT

ADMITERE LICENȚĂ – SESIUNEA IULIE 2024

 

Candidații aflați în AȘTEPTARE ÎN ETAPA FINALĂ care au urcat în clasament ca urmare a retragerii unor dosare, trebuie să achite taxa de înmatriculare de 50 lei (https://po.unibuc.ro/studiu_licenta.php) și să trimită contractul de studii în format electronic (contract de studii - PDF), pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 10 august 2024.

Subiectul mesajului va fi: Nume_Prenume candidat_contract licență_iulie 2024.

Candidații care NU achită taxa de înmatriculare de 50 de lei și nu trimit contractul de studii conform precizărilor de mai sus, vor pierde locul și vor fi considerați retrași.

Contractul de studii completat și semnat, în original, (2 exemplare) va fi depus la secretariatul facultății, în programul de lucru cu publicul, în perioada 1-30 septembrie 2024.  

ATENȚIE!!!!

Candidații declarați admiși pe locurile cu TAXĂ trebuie să achite suma de 600 de lei – până pe data de 25 august 2024 (https://po.unibuc.ro/studiu_licenta.php) .

Menționăm că suma de 600 de lei reprezintă un avans din taxa de școlarizare în valoare de 4800 lei/an de studiu pentru anul universitar 2024/2025.

Taxa poate fi achitată și prin virament bancar în contul Facultății de Chimie, IBAN:

RO54 RNCB0076010452620 306, deschis la BCR SECTOR 5.

Taxa se achită pe numele candidatului admis și dovada plății se transmite pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 25 august 2024, subiectul emailului fiind: 

Nume_Prenume candidat_avans taxa școlarizare licență_iulie 2024.

Candidații de la taxă care nu vor trimite dovada plății avansului la termenul stabilit, vor pierde locul obținut în urma concursului de admitere

REZULTATE FINALE ACTUALIZATE - 31 IULIE 2024 - CA URMARE A RETRAGERII UNOR CANDIDAȚI DECLARAȚI ADMIȘI ÎN ETAPA FINALĂ DE ADMITERE 

CHIMIE BUGET - ADMIȘI - AICI 

CHIMIE TAXĂ - ADMIȘI - AICI

BIOCHIMIE TEHNOLOGICĂ BUGET- ADMIȘI - AICI

BIOCHIMIE TEHNOLOGICĂ TAXĂ- ADMIȘI - AICI

CHIMIE MEDICALĂ BUGET - ADMIȘI- AICI

CHIMIE MEDICALĂ TAXĂ - ADMIȘI - AICI

CHIMIE FARMACEUTICĂ BUGET - ADMIȘI - AICI

CHIMIE FARMACEUTICĂ TAXĂ - ADMIȘI - AICI