REZULTATE PRELIMINARE - ADMITERE STUDII UNIVERSITARE DE LICENȚĂ- SESIUNEA IULIE 2024

ANUNȚ IMPORTANT 

pentru candidații ADMIȘI pe locuri de la BUGET, pe locuri CU TAXĂ sau ÎN AȘTEPTARE, pe listele preliminare

CONFIRMAREA LOCULUI este obligatorie pentru toți candidații care au participat la concursul de admitere (candidații admiși la Buget, la Taxă, candidații aflați pe lista de AȘTEPTARE) și care doresc să participe în continuare la procesul de admitere, până la afișarea rezultatelor finale, indiferent de poziția pe care o ocupă în listele de înscriși.

PROGRAM CONFIRMĂRI:   22 - 26 iulie 2024 - în intervalul orar 9.00-14.00

                                               27 iulie 2024 - în intervalul orar 9.00-12.00

Candidații se vor prezenta la Secretariatul Facultății de Chimie (parter) din Bdul Regina Elisabeta, nr. 4-12, și vor depune fizic toate documentele încărcate în platformă.

  • Candidații declaraţi ADMIȘI PE LOCURILE DE LA BUGET vor depune, în vederea confirmării locului, DIPLOMA DE BACALAUREAT ÎN ORIGINAL. 
  • Candidații care NU depun diploma de bacalaureat în original pot fi repartizați pe loc cu taxă, dacă au opțiuni la taxă și medie corespunzătoare. Aceștia trebuie să prezinte la secretariatul facultății, diploma de bacalaureat în original și o copie a acesteia ce va fi certificată conform cu originalul. În caz contrar, vor fi considerați retrași.
  • Candidații declaraţi ADMIȘI PE LOCURILE CU TAXĂ și candidații ÎN AȘTEPTARE - care vor să fie admiși pe locuri finanțate de la buget, dacă au opțiuni la buget – pot fi ADMIȘI, prin redistribuire, în urma etapei de confirmare, NUMAI dacă depun DIPLOMA DE BACALAUREAT, ÎN ORIGINAL, în etapa de confirmare!

Candidații care s-au înscris la sediul facultății trebuie să își completeze dosarul cu DIPLOMA DE BACALAUREAT ÎN ORIGINAL (dacă aceasta nu se află la dosar).

Acte necesare la confirmare: 

  • fișa de înscriere - imprimată din platforma de înscriere la admitere (aceasta se descarcă prin accesarea butonului generează fișă de înscriere din contul candidatului);
  • DIPLOMA DE BACALAUREAT ÎN ORIGINAL ȘI COPIA ACESTEIA, în vederea certificării conform cu originalul;
  • copii ale următoarelor documente: certificat de naștere, carte de identitate, certificat de căsătorie (dacă e cazul) și originalele acestora, în vederea certificării conform cu originalul;
  • 2 fotografii 3/4 cm realizate recent, cu numele scris pe verso pe fiecare poză;
  • adeverința medicală, în original.

Pentru candidații care urmează / au urmat parţial o altă facultate: se adaugă adeverința din care să rezulte tipul de studii urmate și forma de finanțare: buget sau taxă (cu bursă/fără bursă), eliberată de instituția de învățământ superior unde a fost înmatriculat. 

Pentru absolvenții unei alte instituții de învățământ superior: se adaugă diploma de licență şi adeverinţă de la prima facultate cu precizarea numărului de ani efectuați la buget sau cu taxă, dacă a beneficiat de bursă și perioada. 

ATENȚIE !!!!

ÎN ETAPA FINALĂ - pe locurile de la BUGET vor fi redistribuiți NUMAI candidații care au depus la secretariat diploma de bacalaureat în original;

Redistribuirea candidaților se va face strict în ordinea descrescătoare a mediei generale de admitere şi apoi a opţiunilor candidaţilor, în limita numărului de locuri neconfirmate de către candidații admiși în etapa preliminară! 

La confirmarea locului (candidații declarați admiși BUGET/TAXĂ) vor prezenta dosarul cu documentele solicitate, vor achita taxa de înmatriculare de 50 lei (https://po.unibuc.ro/studiu_licenta.php) și vor completa contractul de studii.

Taxa de înmatriculare NU se restituie.

Contractul de studii se descarcă de pe site, în 2 exemplare (contract de studii - PDF) și se va depune la secretariat, împreună cu celelalte documente.

Candidații aflați ÎN AȘTEPTARE vor prezenta dosarul cu documentele solicitate pentru a putea participa la reclasificare fără a achita taxa de înmatriculare și fără a completa contractul de studii.

Candidaţii care nu vor respecta aceste condiţii vor fi declaraţi RETRAȘI la data de 27.07.2024 după ora 12:00.

Rezultatele finale ale concursului de admitere, sesiunea iulie, vor fi anunțate luni, 29 iulie 2024.

 
CHIMIE BUGET - ADMIȘI - AICI

CHIMIE TAXĂ - ADMIȘI - AICI

BIOCHIMIE TEHNOLOGICĂ BUGET- ADMIȘI - AICI

BIOCHIMIE TEHNOLOGICĂ TAXĂ- ADMIȘI - AICI

CHIMIE MEDICALĂ BUGET - ADMIȘI- AICI

CHIMIE MEDICALĂ TAXĂ - ADMIȘI - AICI

CHIMIE FARMACEUTICĂ BUGET - ADMIȘI - AICI

CHIMIE FARMACEUTICĂ TAXĂ - ADMIȘI - AICI

CANDIDAȚI ÎN AȘTEPTARE - AICI