În atenția candidaților admiși pe locurile cu taxă!!!!!

 

În vederea înmatriculării pe locurile cu taxă, candidații declarați admiși pe aceste locuri trebuie să achite suma de 500 de lei –  până pe data de 22 SEPTEMBRIE 2022.

Taxa se poate achita prin virament bancar în contul Facultății de Chimie, 

RO54 RNCB0076010452620 306, deschis la BCR SECTOR 5.

Taxa se achită pe numele candidatului admis și dovada plății se transmite pe adresa de email a secretariatului Facultății de ChimieAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe data de 22 SEPTEMBRIE 2022.

Menționăm că suma de 500 de lei reprezintă un avans din taxa de școlarizare în valoare de 3850 lei/an de studiu pentru anul universitar 2022/2023.

Candidații care nu vor trimite dovada plății la termenul stabilit, vor pierde locul obținut în urma concursului de admitere.

 

CHIMIE TAXĂ - ADMIȘI - AICI

BIOCHIMIE TEHNOLOGICĂ TAXĂ- ADMIȘI - AICI

CHIMIE FARMACEUTICĂ TAXĂ - ADMIȘI - AICI

 

LISTA CANDIDAȚILOR (CU DIPLOMA DE BACALAUREAT ÎN ORIGINAL LA DOSAR) CARE VOR FI REDISTRIBUIȚI PE LOCURILE SUPLIMENTATE DE LA BUGET VA FI POSTATĂ PE SITE-UL FACULTĂȚII DE CHIMIE.

IERARHIZAREA CANDIDAȚILOR se va face strict în ordinea descrescătoare a mediei generale de admitere şi apoi a opţiunilor, în limita numărului de locuri ȘI NUMAI LA PROGRAMELE DE STUDIU LA CARE LOCURILE DE LA BUGET SE VOR SUPLIMENTA.