Începând cu 10 iulie vă puteți înscrie la Facultatea de Chimie:

 

Înscrierile se pot face :

  • Online – accesând platforma Facultății de CHIMIE folosind browserul google chrome:

https://admitere.chimie.unibuc.ro

Termen limită pentru trimiterea dosarelor în aplicație: 24 iulie, ora 14:00.

SAU

  • Prin prezentarea fizică – cu respectarea distanțării sociale - prin depunerea dosarului la Secretariatul Facultății de Chimie, Bdul. Regina Elisabeta nr. 4-12, parter

 

zilnic:  9.00-14.00; sâmbătă și duminica: 9.00-12.00;

 

  • Candidații care depun dosarul fizic la secretariatul facultății, vor completa fișa de înscriere (format .pdf, format .doc) ce va fi depusă la dosar și vor plăti taxa de înscriere de 150 lei la secretariat. După verificarea documentelor de către secretariat, candidații își vor completa datele în aplicație în sala special amenajată în facultate, sala 14- parter; 
  • Candidații își pot crea cont de înscriere înainte de a veni la Facultate, urmând ca după verificarea dosarului fizic aceștia să finalizeze trimiterea de la facultate.

 

IMPORTANT: Candidații care se înscriu online sunt rugați să trimită un singur dosar !

 

Reamintim că se pot înscrie atât candidații care au susținut examenul de bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2020, cât și cei care au susținut examenul de bacalaureat în sesiunile anterioare.

Pentru depunerea dosarului electronic, candidații care nu dispun încă de diploma/adeverința de bacalaureat trebuie să accepte preluarea automată a rezultatelor din SIIIR-Sistemul Informatic Integrat al Învăţământului din România.

Candidații care se înscriu online fără a veni la facultate beneficiază de reducerea taxei de admitere cu 25%.

 

Termen limită pentru înscrierea la secretariatul facultății: 24 iulie, ora 14:00.

 


ATENŢIE: Ierarhizarea candidaților pe locurile bugetate şi cu taxă se va face strict în ordinea descrescătoare a mediei generale de admitere (100% medie bacalaureat) şi apoi a opţiunilor candidaţilor, conform criteriilor anunţate. RECOMANDARE: Pentru a vă mări şansele, selectaţi cât mai multe opțiuni, în ordinea dorită. Nu selectaţi opţiunile cu taxă pe primele poziţii, decât dacă situaţia o impune (sunteţi deja absolvent de studii universitare sau ați urmat studii universitare finanţate de la buget) sau dacă doriţi neapărat.  

Pentru detalii legate de ierarhizarea candidaţilor / admiterea la studii universitare de licenţă la Facultatea de Chimie, accesați acest document.

 

Vă rugăm să veniți cu măștile proprii; la intrarea în facultate se va realiza triajul epidemiologic prin masurarea temperaturii;

Candidatul intră singur în facultate; în cazul în care dosarul este depus de o altă persoană, aceasta trebuie să prezinte o împuternicire notarială.