Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești 2017

Asociația Studenților Chimiști  a Universității din București (ASC-UB) și Facultatea de Chimie vă invită să participați la cea de a XIII-a ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești. Evenimentul se adresează tinerilor cercetători (licență, master și doctorat) din domeniul chimiei și are drept scop expunerea directiilor de cercetare ale studenților, prezentarea noilor rezultate și motivarea studiului prin premierea lucrărilor prezentate. Rezumatele lucrărilor prezentate vor fi publicate într-un volum care va fi pus la dispoziția participanților.   

Participantii sunt rugați să transmită, până la data de 1 mai 2017 un rezumat tehnoredactat în limba engleză. Rezumatul se transmite ca fișier atașat la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.; e-mail-ul trimis va avea subiectul de forma: Nume Prenume – secțiunea la care doriți să participați.

Desfașurarea întregului eveniment va avea loc în data de 26 mai 2017, în amfiteatrul I.G. Murgulescu (R2), Facultatea de Chimie (Bd. Regina Elisabeta), începand cu orele 9.30.

Informații suplimentare puteți găsi accesând site-ul www.chimie.unibuc.ro sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Format Abstract