SIMPOZIONUL

"CHIMIA - PRIETEN SAU DUȘMAN?! – 2014

Facultatea de Chimie a Universității din București organizeaza a VIII-a ediție a Simpozionului „Chimia - prieten sau dușman?!” sub egida Ministerului Educației Naţionale, în colaborare cu Rectoratul Universității din București, Societatea de Chimie din Romania și  sprijinul Inspectoratului Școlar al Judeţului Ilfov. Etapa națională a Simpozionului se va desfașura în data de 17 mai 2014, ora 9.00 în amfiteatrele Universităţii din Bucureşti – Facultatea de Fizică, Măgurele, Str. Atomiştilor Nr. 405.

 

Sesiunea de comunicări științifice se adresează elevilor din învătământul liceal și are ca obiective stimularea creativității, educarea gândirii stiințifice și a lucrului în echipă, dezvoltarea abilităților de comunicare și a spiritului de competiție în cercetarea științifică din domeniul chimiei. Comisia de evaluare va aprecia calitatea, originalitatea şi contribuția personală a elevilor în elaborarea și prezentarea lucrărilor/proiectelor științifice.

 

Important!

Comitetul de organizare anunţă că, în cadrul simpozionului se desfasoară și secțiunea de comunicări științifice adresată profesorilor de liceu.

Rezumatele lucrărilor ce vor fi prezentate la etapa naţională  vor fi trimise pe adresa:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe data de 7 mai 2014.

Data limită pentru trimiterea prezentărilor în ppt, este 15 mai 2014.

 

Model abstract

 

Colaboratori:

 

Societatea de Chimie din România